csillagjáró

Gondolataim a gyermekeimről és közvetetten a gyereknevelésről. Nincs szándékomban rendszerezni, bölcsnek lenni. Ami számomra fontos a jelenlét.

Címkék

Utolsó kommentek

szeretetgyakorlat

2013.11.29. 00:18 - ancs

Azt tapasztalom, hogy a tréning jó hatással van a gyerekeimmel megélt kreativitásomra is. Lefekvéskor, mivel apa ma nem volt velünk, kitaláltam, hogy küldjünk neki jó éjszakát üzenetet. Mindenki becsukta a szemét és elképzelte őt, aztán háromra egyszerre mondtuk, hogy jó éjszakát apa. Nagyon tetszett nekik, Milu még kételkedett, hogy ezt ő úgysem hallja,. De igen, hallja, csak a szívével. Mert ott van egyedül és ránk gondol és akkor meghallja. Annyira belejöttünk, hogy még számba vettük ki szereti őket. Hangosan sorra egyesével. A kicsi magában mormolta utánnam a neveket. Aztán megkérdeztem, hogy ők kiket szeretnek. Erre szabadon jöttek a nevek tőlük. Érdekesek a választások, az ötéves a lányunokatesóját említette és egy fiú barátját, a kétéves az apját és az apai nagymamáját.... És ekkor megjött egy sms a telefonomra....igzatta őket, hogy ki lehetett, mondtam, hogy valaki aki ugyankkor miránk gondolt és ez a bizonyítéka, hogy ez az üzenősdi működik. Megbeszéltük, hogy csak reggel árulom el, hogy ki is küldte....Boldogok lesznek, hogy az apukájuk volt az......

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr595666407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása