csillagjáró

Gondolataim a gyermekeimről és közvetetten a gyereknevelésről. Nincs szándékomban rendszerezni, bölcsnek lenni. Ami számomra fontos a jelenlét.

Címkék

Utolsó kommentek

Kapitány! A kalapod

2011.12.23. 23:34 - ancs

Dávid fürdött a kiskádjában, amit Milán nehezen viselt. Ő is ment volna játszani már vele. Így aztán indult a piszkálódás. Dávid csapkodott, élvezte a lábacskáival a vizet. Szerencsére olyan a kiskádja, hogy belefektetem és megmarad benne egyedül, nem borul, dőlöngél semerre. Így már indult is a hajó, hullámzott a tengeren. Dávid csapkodta a vizet, Milán kapaszkodott. Dőlöngéltünk, jobbra balra, Milán kormányozott hevesen. "Orrvitorlát leengedni!" Aztán jött egy heves szélvihar és felkapta a kapitány kalapját. Kapitány, a kalapod! kiabálta Milán és már nyúlt is érte. S visszaadta a kapitánynak.

Játszottunk, a fél éves és a három éves együtt. Sok volt a móka és a kacagás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr363492219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása