csillagjáró

Gondolataim a gyermekeimről és közvetetten a gyereknevelésről. Nincs szándékomban rendszerezni, bölcsnek lenni. Ami számomra fontos a jelenlét.

Címkék

Utolsó kommentek

Táncolnak az angyalok

2011.12.20. 00:41 - ancs

Felkapott téma, imádja a szakirodalom: a gyermeki agresszió és indulatkezelés. Hogy milyen nehéz megtanulni a gyerekeknek az indulataikat kezelni. Hát még a szülőknek....:) Arról persze kevesebben írnak, hogy milyen nehéz a gyereknek, legalábbis az én fiúgyermekemnek biztosan, a finom, lágy érzelmeket kifejezni. Az indulat kibukik, eltörölhetetlenül kitör, szabályozni, nyesegetni, feltétlenül feladatunk. Na, de hogyan is csalogatom elő a finom érzést, amikor egy simogatás is görcsös kezekkel indul, hiszen, annyi minden benn szorul, ami gyors, heves, és akarat. Az igazi feladat mégis a decrescendo elsajátítása.....

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr363477002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása